Nőies vonalak, szexi fürdődresszek nyárra

Képek - Jönnek a fodorral bolondított idomok!

Talán nyári ruhatárról kissé korai beszélni, fürdőruhát azonban már most érdemes beszerezni, amíg nem jön a főszezon. A fedett strandokon pedig máris kipróbálhatjuk őket.

Divat - 2012 nyár: ezeken a fürdőruhákon van mit nézni! képgaléria

2012.03.22 11:40ma.hu

Nemcsak a nők, a férfiak is szeretik a kifejezetten nőies fürdőruha-divatot. Az olyan bikiniket meg még inkább, amelyek kihangsúlyozzák a kerek formákat, a nőies vonalakat, idomokat.

Képrkért KATT a fotóra! - Fotó: Lauren Moffat/becomegorgeous.com

A 2012-es fürdőruha trendek között bőven találunk ilyeneket. A szexi, tarka, élénk színű és mintás fürdődresszek és bikinik még fodrokkal is el vannak látva!

Egyik-másik olyan trendi, hogy ha kapnánk rájuk egy nacit vagy egy szoknyát, még pólónak is elmennének a hőségben.

A fodrok a szép dekoltázsra irányítják a figyelmet. Most különösen divatosak a fürdődresszek, tehát eljött azoknak az ideje, akik szívesebbn választják ezt a többet takaró fürdőruha típust.

Menők a pánt nélküli melltartós változatok is - túlságosan nagy mellmérethez azonban nem túl ízlésesek.

A megkötős, masnis variációk sem mentek ki a divatból - jöhet a sárga, a barackszín és a sokszínű is!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.