Ön felvenné a fenék nélküli harisnyát...?

Izgató képek: Ebbe a harisnyába aztán nem lehet elrejteni a popót!

Nos, nem biztos, hogy utcára ajánlott, meghitt körülmények közé annál inkább javasolt meghökkentő "feneketlen" harisnyakollekció.

Divat - Meghökkentő harisnyák fenék nélkül! képgaléria

2012.03.22 15:55ma.hu

Mit harisnya, inkább leggings! A népszerű lábravalót mostanság sokan viselik, mert nemcsak melegít, de karcsúsít is, és kiválóan illik a rövid szoknyához.

Képekért KATT a fotóra! - Fotó: thelakeandstars.com

No, de erről a leggings típusról aztán nem mondható el, hogy azért hordjuk, nehogy fázzon a fenekünk. A Lake & Stars amerikai cég szexi harisnyáinak ugyanis nincs feneke!

A meghökkentő kollekciót leginkább egy pornófilmben tudnánk elképzelni, a terméket népszerűsítő fotósorozat is elgondolkodtató.

Tény, hogy meztelen hátsóval az otthonunkon túl kevés helyen érezhetjük kényelmesen magunkat.

A Moon Landing nevet viselő darabok sokféle változatban készültek, színesek és feketék, csipkések és visszafogottabb stílusúak is léteznek, a kreativitást nem nélkülözik.

Közös vonásuk, hogy hátul kivágás van hagyva a fenéknek, ami tökéletesen illeszkedik a popsihoz...

Nos, aki egy kis fantáziálásra vágyik, mindenképp nézze meg ezt a feneketlen képgalériát.

A merész hölgyeknek pedig egy-egy erotikus estére szinte kötelező ez a darab...!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.