Bájos pasztellszínű ruhák a 70-es évek stílusában

Képek - Szigorú a vonal, de a csipke alól sok minden kivillan...

Ártatlan, finom színárnyalatok, mégis szigorú vonalvezetés - a tavaszi trendek között külön figyelmet érdemel ez az elegáns, mégis nőies és könnyed kollekció.

Divat - Szigorú a vonal, de a csipke alól sok minden kivillan... képgaléria

2012.03.29 11:25ma.hu

Nőies vonalvezetés, finom anyagok, halvány, pasztell színek és a megunhatatlan fehér kellemes variációi.

Képekért KATT a fotóra! - Fotó: Sfera

A visszafogottabb árnyalatok kedvelőinek különösen ajánlott a Sfera kollekciója. A 2012-es tavaszi/nyári ruhadivat különleges darabjai ezek.

A ruhák inkább elegánsak, mintsem sportosak: a szigorú, alakot tökéletesen követő vonalak adják igazi bájukat, az anyagok lazasága nem jellemző.

Az elegancia azonban szexi csipkékkel és szűk nadrágokkal, testre simuló szoknyákkal párosul, ami igencsak vonzza a tekinteteket...

A modellekben a hatvanas-hetvenes évek divatja köszön vissza, különösen a széles harangszoknyák és blúzok stílusában.

A csipkével díszített könnyed kabátok és a rojtos szoknyák, áttetsző szoknyabetéttel üdítő újdonságot jelentenek. A széles övvel megtört ingruhák ugyancsak divatosak.

Mindenki válasszon alakja szerint!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.