Lábbelik, amiket tényleg megzabálnánk!

Képek - De jól néz ki ez a cipő, megenném...!

Ez az a típusú cipő, amelytől valóban "elszáll az agyunk" - éhesen nem ajánlott őket viselni, mert minduntalan az ételt juttatják eszünkbe. Nem véletlenül...

2012.03.26 15:55ma.hu

Meghökkentő cipő-kollekcióval állt elő egy dizájner. A papucsok és magassarkú cipők külsőre úgy festenek, mintha egy büfé kirakatát néznénk.

Képekért KATT a fotóra! - Fotó: roberttabor.com/trendhunter.com

Az amerikai Robert Tabor hihetetlen kreativitásáról árulkodik, hogy két egyforma nincsen, de még csak hasonló sem.

Az étvágygerjesztő kínálatban megtalálható szendvics alakú papucs - sajttal bőven tömve -, almás pite-magassarkú, piknikes telitalpú szandál és spagetti-körömcipő, amelyről a paradicsomos mártás sem hiányzik.

A cipők nyári viseletnek számítanak, csak a meleg időszakban ajánlottak - no nem azért, mert megromlanak az ételek...többségük ugyanis gumiból, spandexből, bőrből és selyemből készül.

Egy biztos, nem mennek ki a divatból, és a legbolondosabb eseményeken is hatalmas sikert arathatnak...

Tervezőjüknek persze nemcsak ételek ihlette cipői vannak. Kiállításaival bejárta szinte az egész Egyesült Államokat, New Yorktól Los Angeles-ig.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.