Jönnek a kényelmes tavaszi/nyári cipők

Képek - Lapos és szexi?

Bár a magassarkú cipők nagyon divatosak, nem kell aggódnia annak sem, aki a kényelem híve: a trendi tavaszi cipők között számos dögös, nőies, mégis kényelmes modell található!

Alacsony, középmagas, telitalpú - van választék trendi cipőkből! képgaléria

2012.03.27 11:25ma.hu

Kevés nő tud ellenállni a gyönyörű, lábformáló cipők látványának - a magassarkúkban és körömcipőkben azonban nem mindenki szeret és tud járni, különösen, ha hosszabb távokat gyalogol is napközben.

Képekért KATT a fotóra! - Fotó: Madewell

A 2012-es tavaszi/nyári cipődivat szerencsére mindenkinek kínál alternatívát. Ha egy cipő lapos, az még nem jelenti, hogy nőietlen!

A telitalpú, fatalpú modellek mellett - amelyek szintén lehetőséget adnak rá, hogy magasabbak legyünk, de azért stabilan álljunk a lábunkon -, jó néhány papucs és szandál típus áll idén rendelkezésre.

A lapos, hosszított orrú, fényes, nőcis balerinák nemcsak szexisek, de tökéletesen kényelmesek is, az ujj közé érő, illetve a lábat stabilan fogó, pántos papucsokból szintén akad jó pár dögös modell. Felhívnánk a figyelmet az élénk színűekre...

Aki bírja, annak a csukott hátsó résszel bírók is ajánlottak - az élénk árnyalatok, a kék, sárga és a piros különösen divatosak 2012 tavaszán és nyarán. Éljünk a lehetőségekkel!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.