Hamarosan itt a gumiszandálok szezonja

Képek - Gumiban is divat a magassarkú...

Magassarkút gumiból? A szandálok, melyeket régen szinte csak strandos bódékban lehetett kapni, immár nemcsak vízparton divatosak.

2012-es trendi gumiszandálok - laposban és magassarkúban... képgaléria

2012.04.03 11:25ma.hu

Aki szereti a kényelmes, divatos és egyben igen praktikus cipőket, annak ideális választások a gumiszandálok- és cipők.

Képekért KATT a fotóra! - Fotó: Melissa/Edson Matsuo

Az élénk színek szezonjából nem hiányozhatnak ezek a kikerics sárga, piros, zöld, ciklámen színű lábbelik, melyek anyaguknak köszönhetően igen tartósak.

Gyermekkorában alighanem sokaknak volt ilyen, nyugodtan szaladgálhatott benne a homokban vagy a köveken, a gumicipő megvédte a lábát.

Nos, a tervezők ezeket a szandálokat 2012 tavaszára és nyarára kissé újragondolták, és meglepő eredmények születtek.

A megszokott modellhez hasonlóak is akadnak bőven, a legváltozatosabb árnyalatokban, de ami igazi újdonság: balerinacipő és magassarkú is készül belőlük!

Van, amelyikről első ránézésre meg sem lehet állapítani, hogy az anyaga gumi.

Bájosak, fiatalosak és praktikusak, utcára, strandra, bulira is használhatóak, érdemes belőkük beszerezni egy-két párat a közelgő meleg időre!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.