Szürke körmökkel a szürkeségbe!

Képek - "Mi történt a körmöddel?" - pedig csak divatos

A szürke tipikus télies szín, nem véletlen, hogy az idei divatszínek palettájára is felkerült a körömlakkok terén. De mely árnyalatokat érdemes kipróbálni?

Szépség - Szürke körmökkel a szürkeségbe! képgaléria

2011.11.05 15:55ma.hu
A változatokért KATT a képre! - Fotó: alllacqueredup.com

Az idei őszi-téli trendek között a zöld és a kék árnyalatok hódítanak, ám a szürke sem maradhat ki.

Ez a szín mindig illeszkedik a borús időhöz, a hideghez, a télies hangulathoz, ugyanakkor az ebben az időszakban szokásos, meghitt ünnepek stílusához is.

Tény, hogy furcsán mutatna egy rikító sárga körömlakk az őszben, ilyenkor a lakkok is a visszafogottabb, sötétebb, mélyebb színekhez alkalmazkodnak.

A szürke árnyalataiból is bőven van választási lehetőség: a matt változatok között az egészen világos szürkétől a mély, majdnem fekete színig mindegyik tónus divatos.

Elegánsabb eseményekre, bulikra, estélyekre, ünnepi alkalmakra azonban a sötétebb szürke árnyalatok ezüstösen csillogó, illetve metál változatai javasoltak.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.