Fémes csillogás, mély árnyalatok

Képek - Mi maradhat a körmön újév után?

A kérdés jogos: az új esztendő beköszöntével, és főleg, a téli időszakkal egészen más körömszínek a menők, mint a kellemes időben.

Szépség - Mi menő a körmön? Divatos lakkok 2012-re! képgaléria

2011.10.17 15:55ma.hu

A nyári, koraőszi időszakban lengébb ruháink mellett nem szükséges külön felhívnunk a figyelmet a körmünkre. 

Képekért KATT a fotóra! - Fotó: vogue.de

Ám télen, amikor a pulóverek és nadrágok jócskán takarnak, a gyönyörű manikűrnek, egy szép lakknak is nagyobb a jelentősége.

Az őszi-téli szezonban a hangsúlyos, mélyebb színek az igazán mutatósak, és a sötétebb ruhákhoz, a parti szerelésekhez is remekül passzolnak - ahogyan az elegáns megjelenés tartozékai is.

Különösen a mélyzöld, sötétlila, bordó, feketébe hajló árnyalatok aratnak, de a fémes csillogásúak, ragyogó felületűek is csak úgy vonzzák a tekintetet.

Azoknak viszont, akik kedvelik a vidámabb, élénkebb színeket, a zöld haloványabb változatai ajánlottak, vagy a fémes szürke különböző árnyalatai és a fémes kék.

A matt színek is mindig menők: rózsaszín, testszín, és az örök élénk piros...

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.