Merész, mélykék színek hódítanak a körmön

Képek - Szépen is be lehet kékülni...

Merész és mélykék körmökkel is hódíthatunk az idei őszi-téli szezonban! Gondolhatjuk, hogy ezek a színek leginkább a sötét ruhákhoz mennek, de nem feltétlenül!

Szépség - Menő lakkok: szépen is be lehet kékülni...! képgaléria

2011.10.26 15:55ma.hu

A merészebb színek kedvelői elemükben lehetnek az idei őszi-téli szezonban: divatosak a sötét körömlakkok, így a kék minden árnyalatában is tündökölhetnek a körmeink.

Képekért KATT a fotóra! - Fotó: alllacqueredup.com

Leginkább a kék, a fekete, de a fehér, a lila ruhákhoz, kiegészítőkhöz is viselhetjük őket, a szőrmével díszített és elegáns holmikhoz pedig különösen jól illenek.

Hogy milyen kék a legmenőbb? Szinte bármelyik árnyalat jöhet.

A ragyogó, csillámos, bulikba, elegáns alkalmakra, estékre kiválóan illő változattól az élénk kéken át a mélykék, mindennapokban is használható lakkig valamennyit bátran viselhetjük.

Ünnepeken is kiválóan használhatóak a sötét- és a csillogó kék lakkok, így legyen szó karácsonyi vacsoráról vagy szilveszteri mulatságról, a kis feketéhez vagy kék alkalmi ruhához is remek választások lesznek.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.