Meglepő ízesítés, megszokott húshoz

Mézzel és sörrel ismerkedik a csirke

A csirkés falatok sorában ínycsiklandó újdonság a mézzel és sörrel sült csirke! Még előző este elkezdhetjük készíteni.

2011.10.07 06:29ma.hu

A csirkecombok ínycsiklandóan új ízt kapnak egy kis méz és sör hozzáadásával...

Hozzávalók személyenként:

- 2 csirkecomb
- 1-2 dl sör
- 5-6 dkg durvára vágott dió
- 1 evőkanál méz
- szárnyas fűszerkeverék
- zsiradék a tepsi kikenéséhez

Előző este a fűszerkeverékkel bedörzsöljük a combokat, hűtőbe tesszük. Másnap kiolajozott tepsibe fektetjük és a húsdarabok találkozásánál megszórjuk a dió felével.

Fóliával letakarva csaknem készre sütjük. Megfordítjuk őket, megszórjuk a maradék dióval és a langyos mézzel összekevert sörrel, majd gyakran kenegetve készre sütjük.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.