Webkamerán keresztül üzent ifjú kolléganőjének

Jim Carrey szerelmet vallott: "Már nehezebben megy a pisilés"

Jim Carrey sosem megy a szomszédba némi tréfáért, és ezúttal is igen eredeti módon nyilvánult meg, amikor úgy döntött, szerelmet vall nálánál 27 évvel fiatalabb színésztársának.

2011.08.29 18:29ma.hu

Meglehetősen sajátos módját választotta Jim Carrey a szerelmi vallomásnak, talán abban reménykedett, hogy a nyilvánosság előtt kolléganője, a nálánál 27 évvel fiatalabb Emma Stone talán mégsem fogja visszautasítani, mint egy privát üzenet esetén. Így hát a 49 éves gumiarcú színész leült egy webkamera elé és a világba kiáltotta romantikus monológját.

Ez egy üzenet Emma Stone számára" - kezdte a sztár, majd elmondta, hogy minden szempontból tökéletesen gyönyörűnek tartja a sokak által valóban szexszimbólumnak kikiáltott színésznőt, aki bár nálunk még meglehetősen ismeretlen, a tengerentúlon máris milliók rajonganak érte. Jim Carrey nem köntörfalazott, kerek-perec közölte a színésznővel, hogy ha sokkal fiatalabb lenne, akkor nem teketóriázna, hanem rögtön feleségül venné, és "pufók, szeplős arcú" gyerekeket nemzenének.

Az egész napjuk egy végtelen nevetés lenne, sokat kirándulnának, vagy kockajátékot játszanának és horrortörténeteket mesélnének egymásnak, miközben mellettük égne a tűz.

Emma Stone (Fotó: emmastone.me)


Carrey a szexre is kitért, bár jelezte, hogy tisztában van a köztük lévő jelentős korkülönbséggel. Ennek ellenére úgy véli, Emma a hátralévő életében minden egyes napon megköszönné Istennek, amiért Carrey lehet a társa, aki csak abból veszi észre, hogy már kezd öregedni, hogy "vannak ráncok az arcomon, itt-ott már őszül a szakállam, és a pisilés is nehezebben megy, mint régebben". Egyelőre ezeket tapasztalta - tette még hozzá.

A vallomás ezzel véget is ért, Carrey sok sikert kívánt Emmának a karrierjében, majd a végén sírástól remegő állal, a szájával csak némán formálva a szavakat kétszer is elismételte: "I love you!"

Később a néhány hónapja szingli színész azt mondta, ez az egész csak móka volt, bár nem lenne ellenére, ha Emma komolyan venné az üzenetet és lehetne köztük valami, ami több a szimpla barátságnál. Az biztos, hogy erre a feltörekvő csillagnak muszáj lesz valamit válaszolnia, hisz egy ilyen nagy vihart kavart vallomást tényleg nem lehet szó nélkül hagyni!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.