Jenny McCarthy szép összeget kapott...

Fotók - Jim Carrey évi ötmillióval hallgattatta el a volt párját?

Szerelemből üzlet - Az elmúlt hetekben bombaként robbant a hír, hogy a gumiarcú színész és kedvese, Jenny McCarthy szakítottak. Jim Carrey a jelek szerint több milliós ajándékkal köszönt el a színésznőtől...

Jim Carrey és családja képekben! képgaléria

2010.04.20 10:30ma.hu

Öt évet töltött együtt Jim Carrey és Jenny McCarthy - most pedig visszamenőleg mind az ötért ötmillió dollárt perkál a szőke színésznőnek a nagy humorzsák!

Rég volt a boldogság

Jenny McCarthy tehát 25 millió dollárral lett gazdagabb, miután szétköltöztek a sztárral.

A színész páros szakítása mindenesetre igen megdöbbentette a közvéleményt, hiszen boldogságuk mindig példásnak tűnt.

Jim Carrey április elején a Twitter közösségi portálon jelentette be, hogy Jenny-vel elválnak útjaik.

A pletykák szerint egyébként McCarthy azért kapta a szép summát, hogy ne nyilatkozzon semmi rosszat a gumiarcú sztárról..

.Egy ismerőse ugyanis arról beszélt az egyik újságnak, hogy Carrey-nek rengeteg furcsasága van. Időnként állítólag pincérnőként kezelte a párját.

Sokszor órákig bezárkózik Buddha szobra társaságában, akiket pedig nem szeret, azoknak nem köszön és kérdéseikre sem felel...

Jim Carrey az öngyilkosság határán?

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.