A Twitter-en jelentették be: vége

Meghökkentő: Szakított Jim Carrey és Jenny McCarthy!

Ahhoz képest, hogy éveken át egymás mellett éltek - látszólag - a legnagyobb harmóniában, meglepő bejelentéssel állt elő a gumiarcú színész és kedvese. Jim Carrey és Jenny McCarthy szakított.

Jim Carrey és családja képekben! képgaléria

2010.04.07 14:30ma.hu

Nem hagyott sok időt a különféle találgatásokra Jim Carrey és Jenny McCarthy: a Twitter közösségi portálon közzétett üzenetben tudatták, hogy már nincsenek együtt.

A két színész szóvivői ugyancsak megerősítették az elválás hírét. Erre a fordulatra mindenesetre nem sokan számítottak, különösen, hogy még a szerelmesek napján is felhőtlennek tűnt a sztárok boldogsága.

Jim Carrey és Jenny McCarthy - Fotó: WENN

Jim Carrey repülőgéppel szállt fel Los Angeles fölé, és a házuk fölötti részen a levegőbe íratott két J betűt, közte egy szívvel - azaz Jim és Jenny, szerelem.

A sztárpár öt évet töktött együtt. Carrey most 48 éves, Jenny McCarthy pedig 37 - ám sosem nyilatkoztak úgy, hogy a színésznő hétéves kisfián és a színész huszonéves (és már édesanya) lányán túl terveznének közös gyermeket.

De boldogan éltek, és ezt sosem titkolták. Ahogyan most sem tagadta egyikük sem, hogy hálásak az együtt töltött időért és szeretik egymást.

A legjobbakat kívánták a másiknak. Vajon mi lehetett a baj...?

Tudjon meg meglepő részleteket Carrey-ék szakításáról!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.