Majdnem esküvőt tartott Jim Carrey és barátnője

Mi csinált a színész? Csak szertartás volt, esküvő nem!

Bár a színészpár már kapcsolatuk elején megegyezett abban, hogy soha nem házasodnak össze, most mégis tartottak egy amolyan "majdnemesküvőt".

Jim Carrey és családja képekben! képgaléria

2009.09.28 19:45ma.hu

Ünnepélyes ceremónián fogadta meg Jim Carrey és barátnője, Jenny McCarthy, hogy örökké szeretni fogják egymást, és együtt maradnak.

A szertartás kísértetiesen emlékeztetett az esküvőre, de csak külsőségeiben volt az, mivel a színész megfogadta: még egyszer nem hajlandó oltár elé állni.

- „Jim szerint nem kell papír a boldogsághoz, és Jenny is egyetért vele” – magyarázta a filmsztár egyik barátja.

A majdnem házaspár már öt éve élnek együtt, és boldog, zökkenőmentes a kapcsolatuk. Carrey már a legelején tisztázta Jennyvel, hogy esküvőről ne is álmodjon, mert abból neki már elég volt a kettő.

A színésznő bele is nyugodott a megváltoztathatatlanba.

Az a tény azonban, hogy „majdnemesküvőt” tartottak, arra utal, hogy Jennynek mégiscsak szüksége lehetett valamilyen megerősítésre – elvégre ilyesmi mégsem pattanhat ki egy férj fejéből. –írja a Kiskegyed.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.