A színész néhány hétre meleg lett!

Képek - Jim Carrey: Megcsókoltam Ewan McGregort - és?

Egyre több színészre kerül sor mostanság, hogy egy kissé meglepő szerepben is bizonyítson a vásznon - Jim Carrey-t és Ewan McGregort-t azonban nem hozta zavarba a dolog.

Néhány jelenet az I Love You Phillip Morris című filmből! képgaléria

2009.01.21 18:48ma.hu

Szerelmes csókot vált az I Love You Phillip Morris című alkotásban a gumiarcú színész, Jim Carrey és Ewan McGregor.

A Heath Ledger-Jake Gyllenhaal féle Túl a barátságon óta talán ők az első híres színészek, akik meleg párt alakítanak a filmvásznon.

A film története szerint a két főhős a börtön falai közt lobban lángra egymás iránt. Ezután eltervezik szökésüket. Úgy hírlik, nem a csók az egyetlen pikáns jelenet a filmben.

Ewan McGregor és Jim Carrey

Carrey és McGregor a Sundance fesztiválon mesélt új filmjéről, s nem hagyták ki a viccelődést sem.

Mikor feltették nekik a kérdést, milyen érzés volt az egymással váltott csók, Jim Carrey nevetve megjegyezte: "Igazából régi vágyam teljesült ezzel, hiszen nézzenek csak rá a pasira!"

A színészek egyébként nem találták olyan furcsának a jelenetet, véleményük szerint nem sokban különbözött a dolog attól, mintha egy bármilyen másik szerepet kéne eljátszaniuk. Kíváncsiak várjuk a művet.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.