Nem lesz gumiarcú utód?

Jenny McCarthy: Nem kell gyerek Jim Carrey-től! - Képekben a páros!

Úgy tűnik, nem lesz közös gyermeke Jim Carrey-nek és szerelmének, Jenny McCarthy-nak - A hölgy ugyanis kerek-perec elutasította ennek lehetőségét!

Kedves képek Jim Carrey-ről és Jenny McCarthy-ról képgaléria

2008.02.29 15:45ma.hu

Jim Carrey hosszú ideje él boldogan Jenny McCarthy színésznővel - A gumiarcú sztár sokáig kereste az Igazit, számos kolléganője mellett kikötött, de csakhamar odébb is állt.

A 35 éves Jennyvel azonban remekül megértik egymást. Közös babájuk mégsem lesz... Miss McCarthy-t nem hajtja különösebben az anyai ösztön, hiszen már van egy fia. Az ötéves Evan a volt férjétől, John Ashertől született. A színésznő kijelentette, nem tervez újabb gyermeket. "Együtt élünk, jól megvagyunk, nem szeretnénk több gyermeket. Mi így vagyunk boldogok" - nyilatkozta a szőke színésznő az In Touch magazinnak.

Jim Carrey és Jenny McCarthy

Ugyancsak érdektelennek tűnik a házasság kérdésében a sztár. "Mit garantál manapság a házasság? - teszi fel a kérdést. - Hogy örökké boldogok leszünk? Örökre hűségesek? Ugyan. Számomra valóban csak egy papírt jelent a házasság..."

Ha azonban azt hinnénk, Jenny McCarthy csupán azért mond ilyeneket, mert nem szereti eléggé a párját, tévedünk. A színésznő ugyanis nagyon szerelmes a 46 esztendős mókamesterbe! "Ő a fény az életemben, nagyon szeretem, és a kapcsolatunk ma még erősebb, mint a kezdet kezdetén..."

Talán egyébként Jim Carrey sem esedezik annyira az esküvőért. A humorzsák már kétszer vált el, egy 20 éves csinos lány édesapja. Jane édesanyjától, Melissa Womer színésznőtől 1995-ben vált el a filmsztár.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.