Unokája született a gumiarcú sztárnak

Képek - Nagypapa lett Jim Carrey!

Nem számított a korán jött unokára, de ma már boldogan babusgatja a kisfiút Jim Carrey - A színész lánya 22 évesen szült, a dolognak kezdetben aggódva nézett elébe a hollywood-i sztár.

Jim Carrey és családja képekben! képgaléria

2010.03.01 13:30ma.hu

A világ legboldogabb emberének nevezte magát a 46 esztendős Jim Carrey - Megszületett a gumiarcú színész első unokája, minderről ő a Twitter közösségi portálon adott először hírt.

A kisbaba neve Jackson Riley Santana, aki mellett nem sokkal születése után már ott volt a nagyapja. A pici egyébként a vártnál korábban érkezett.

Jim lányával Jane-nel és párjával, Jenny-vel

Jim lánya, Jane Carrey 22 évesen lett édesanya. Korábban a színész igencsak kétkedve fogadta a terhesség hírét, de ma már valószínűleg nem bán semmit...

Carrey gyermeke is művész, énekesnő a The Jane Carrey Band rockegyüttesben - a párja pedig Alex Santana, aki szintén zenészként keresi a kenyerét, a Blood Money zenekar vezetőjeként.

A Maszk sztárja egyébként évek óta Jenny McCarthy színésznővel él együtt, akinek egy fia van.

Mint korábban fogalmazott, ők nem ragaszkodnak saját közös gyermekhez, így is boldogok együtt. Most azonban nagyon lelkes nagyszülők.

Égre íratta szerelmi üzenetét Jim kedvese!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.