Válása óta keresi az újabb igazit a gumiarcú sztár

Nem nősül: Jim Carrey még mindig szabad és ezerrel randizik

Cáfolja a sztárszínész azokat a pletykákat, miszerint megtalálta volna felesége után a második "igazit", valójában nincs komoly kapcsolata, csak visszavonult a nyilvánosság elől.

Nem titkolóznak: Jim Carrey és barátnője, Anchal Joseph képgaléria

2011.05.04 12:29ma.hu

Jim Carrey még mindig szingli és társat keres - jelentette ki a színész sajtószóvivője, reagálva azokra a pletykákra, miszerint tartós kapcsolata alakult volna ki Anchal Joseph-fel.

A híreszteléseknek legfőképp az adott alapot, hogy Carrey nem sokkal azt követően, hogy együtt látták a feltörekvő modellel, szinte teljesen eltűnt a nyilvánosság elől, és nem látták újabb nők társaságában.

A színész hosszú évekig élt boldog házasságban Jenny McCarthyval, ám tavaly elváltak útjaik, azóta a gumiarcú sztár több szépség oldalán is feltűnt már. Az utóbbi időben ráadásul bárkivel látták, azonnal holtomiglan-holtodiglant emlegetett mindenki, mivel Carreyről közismert tény, hogy nem csélcsap típus, kapcsolatai mindig őszinték és tartósak voltak, érthető hát, ha a nyilvánosság előtt felvállalt nőkben az újabb Nagy Ő-t látta a sajtó.

Ám sem a szépséges Anchal, sem a többi csinos nő nem tudta annyira elcsavarni Jim Carrey fejét, hogy ő feladja a szabadságát, egész egyszerűen csak arról van szó, hogy egy időre tényleg megpróbálja a privát ügyeit a nyilvánosság kizárásával intézni.

Fotó: IMDB (A galériához kattintson a képre!)


Nincs egyébként szerencséje a Carrey-családnak mostanában a kapcsolatokkal, felröppent többek közt az a hír is, hogy maga Jenny kereste fel exférjét, fogadja őt vissza, de a sztár lánya, Jane Carrey sem találta meg az örök boldogságot a házasságában: a zenész Alex Santanával váltak el nemrégiben.

Ekkor beszélt anya és lánya a szülők válásáról is, majd Jane elmondta, hogy a híres színésznek nagyon hiányzik felesége és nyolc éves fia, Evan, ezért tudni szeretné, vajon van-e rá bármennyi esély, hogy újra összejöjjenek.

A baj csak az, hogy ezt az információt az egyik legnagyobb pletykagyárosnak ismert National Enquirer szellőztette meg, így erős fenntartásokkal kell kezelni. Ám ettől függetlenül még akár igaz is lehet, hogy Carrey azért nem horgonyzott le még egyetlen nő mellett sem, mert még mindig őrülten szerelmes a feleségébe és nagyon hiányzik neki.

"Jim ígéretet tett rá, hogy szakemberhez fordul a hangulatváltozásai és a depressziója miatt, ez volt Jenny legnagyobb problémája vele szemben. Valójában ez vezetett a válásukhoz is, de ha komolyan gondolja a közös életet, talán még kaphat egy esélyt." - állította a pletykalapnak a meg nem nevezett forrás.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.