A film címe Mr. Popper's Penguins

Jim Carrey pingvinekkel játszik együtt

Jim Carrey lesz a főszereplője a Mr. Popper's Penguins c. filmnek.A sztori szerint Mr. Popper egy New York-i üzletember, akinek az élete a feje tetejére áll egy szép napon, amikor is postán hat pingvin érkezik a címére.

2010.08.23 08:30ma.hu
Jim Carrey

A mulatságos történet alapja Richard és Florence Atwater 1938-as, azonos című díjnyertes gyerekkönyve, melynek alapján Jared Stern, a Volt egyik forgatókönyvírója írta a scriptet.

A projekt egyébként kering már egy ideje Hollywoodban: az egyik korábbi verzió szerint Ben Stiller játszotta volna Mr. Poppert Noah Baumbach rendezésében, de volt egy olyan változat is, melyben Jack Black volt a főszereplő.

A szerep azonban végül Jim Carrey-hez került, akivel a forgatás ősszel kezdődik.

A producer John Davids (Marmaduke, Ragadozók), az élőszereplős felvételeket CGI-elemekkel variáló filmet pedig 2012-ben mutatják be.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.