Friss husit fogott ki a nagypapakorú színész

Fotókkal! Vad váltás: Jim Carrey 24 éves modellel randizik!

Pár hónappal ezelőtt még boldog párnak tűnt a színész szakmabeli kedvesével - ám kapcsolatának vége. Jim Carrey a hírek szerint egy huszonéves modellel találkozgat...

Kéz a kézben Jim Carrey és barátnője, Anchal Joseph képgaléria

2011.01.24 11:29ma.hu - Fotó: Wenn/Celebitchy

Áprilisban bombaként robbant a hír: Jim Carrey és színésznő párja, Jenny McCarthy szakított egymással. A sztárpáros öt évet töltött együtt, mintapárnak tűntek, ezért is döbbentett meg sokakat, hogy szétköltöztek.

Jim Carrey akkor a Twitter közösségi portálon tette közzé, hogy a színésznővel elválnak útjaik. Állítólag szép pénzt is fizetett Jenny-nek, hogy a későbbiekben ne nyilatkozzon róla lehúzó dolgokat...

Még több kép a párról itt! - Fotó: Wenn - Celebitchy.com

Időközben a színész nagypapa lett, lányának kisfia született. Szerelem nélkül sem lehet azonban sokáig bírni. Úgy tűnik, Carrey-re most az is rátalált, igaz, kissé nagy a korkülönbség közte és választottja között.

A hírek szerint a 49 éves sztár egy 24 esztendős modellel jár, bizonyos Anchal Joseph-el, akit a közönség egy amerikai, topmodell kereső műsorból ismerhet.

Jim Carrey-nek mindig nagyon csinos barátnői voltak. Nemrég a Broadway-en együtt is látták a friss párost kéz a kézben sétálni.

Anchal egyébként Jim lánya lehetne, ugyanis csupán egy esztendővel idősebb Carrey gyermekénél, Jane-nél, aki immár unokával ajándékozta meg világhírű édesapját...

Rágót csókolt egy férfi fülébe Jim Carrey

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.