Nem tudja Hugh Laurie, meddig marad hűvösön

Doktor House: "Börtönbe kerülök, de jobb ez így"

Börtönbe zárják Hugh Laurie-t, szerencsére nem igazából, csak a népszerű Doktor House kedvéért, bár ennek pontos okát sem árulta el a színész néhány héttel a nyolcadik évad indulása előtt.

Felejthetetlen jelenetek Dr. House esetei közül képgaléria

2011.08.02 18:29ma.hu
A galériához KATT a képre!

Nem sokáig kekeckedhet már a betegekkel és kollégáival Doktor House, mert alighogy októberben elindul a 8. évad, szinte azonnal börtönbe zárják - erősítette meg egy interjúban a morózus dokit játszó Hugh Laurie. A népszerű orvosi sorozat főszereplője persze csak annyit mondott a jövőjét firtató kérdésre: "börtöntöltelék vagyok".

Hogy mennyi ideig marad a rácsok mögött, arról viszont végképp nem árult el semmi részletet, bár az nehezen hihető, hogy valóban semmi ötlete nincs rá. "Fogalmam sincs, meddig leszek ott. Sötétben tartanak. De ez valószínűleg jobb is így."

Hogy van-e összefüggés House lecsukása és Caddy eltűnése között, az is csak a sorozat indulásakor derül ki, de Laurie bevallotta, hogy Lisa Edelstein mindannyiuknak nagyon fog hiányozni. A kórház vezetőjét alakító színésznő a hetedik évad után már nem tér vissza a sorozatba.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.