Hugh Laurie-t a nátha vette le a lábáról

Galéria! - Dr. House sosem hitte volna, mégis megkapta!

Eddig csak a sorozatban ismerte a betegségeket, azokat is többnyire másokon diagnosztizálta, ezúttal viszont a való életben is leterítette néhány bacilus a mogorva dokit.

Felejthetetlen jelenetek Dr. House esetei közül képgaléria

2011.03.07 13:42ma.hu / AXN

A képernyőn mogorva és cinikus doki már túlesett egy súlyos infarktuson, amelynek következtében combizma folyamatosan sorvad, ennek "köszönheti", hogy csak bottal tud járni. Ez Dr. House valódi védjegyévé vált, mint ahogy a Vicodine-függőség is, ami ugyancsak a fentiek miatt alakult ki, úgy érzi, fájdalomcsillapító nélkül nem tudna élni.

Mindezek ellenére a Princeton Plainsboro Egyetemi Kórház orvosa kiváló diagnoszta, az összes betegséget betéve tudja, és még az olyan összetett kórképekkel is megbirkózik, ami bárki máson kifogna.

Fotó: AXN/FoxNews (További képek a galériában)

A valóságban Hugh Laurie viszont olyannyira nem hasonlít leghíresebb szerepére, hogy eddig meg volt győződve róla, a betegségek őt messziről elkerülik.

Volt is rá oka: 51 év alatt eddig még egy egyszerű megfázás sem találta meg, véleménye szerint ennek legfőbb oka az lehet, hogy az időnként elfogyasztott alkoholtól, illetve a rendszeres dohányzástól egyetlen vírus sem marad életképes a testében.

Ám a napokban a többszörös Golden Globe-díjas színész igencsak lerobbant fizikai állapotban jelent meg Ellen DeGeneres talkshowjában, sápadt és láthatóan gyenge volt. A műsorvezető kérdésére elmondta, első komolyabb megfázásán esett épp túl, és még nem nyerte vissza erejét.

Azért a rajongóknak nem kell túlzottan kétségbe esniük, közismert a férfiak betegségekhez való viszonyulása, így most is biztosak lehetünk benne, hogy hamarosan felépül a brit sztár.

Szerencsére addig sem kell nélkülöznünk őt, a képernyőn továbbra is nyomon követhetjük kalandjait: az AXN csatorna által most műsorra tűzött hatodik évadban "akasztják a hóhért", Greg House-t pszichiátrián kezelik, így most a saját bőrén is megtapasztalhatja, milyen érzés orvos helyett betegnek lenni.

Még több hír Doktor House-ról

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.