Doktor House nem fél a kritikáktól

Blues albumot ad ki Hugh Laurie

Blues albumot készít Hugh Laurie, a Doktor House című, világszerte kedvelt sorozat brit főszereplője.

2010.07.26 18:13MTI

A Warner Music Entertainment hétfőn jelentette be, hogy szerződést kötött Hugh Laurie-val egy New Orleans zenei világa inspirálta blues lemez elkészítésére.

"Megrészegít a lehetőség kiváltotta izgalom. Tisztában vagyok a zenélő színészek históriájának tarka világával, de ígérem, senkinek sem okozok sérülést" - fogalmazott közleményében a népszerű színész.

Az album producere a Grammy-díjas Joe Henry lesz, aki korábban már Ani Di Francóval és Elvis Costellóval is dolgozott.

Laurie, aki a minap vehette át harmadik Emmy-díját Doktor House megformálásáért, autodidakta zenésznek nevezhető, mivel gyerekkori zongoratanárával "eltérő művészi elképzelései" miatt szakított - jegyezte meg lemezkiadója.

Laurie tönkretette!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.