Hugh Laurie nyíltan beszélt depressziójáról

Hoppá! Depressziós Doktor House

Hugh Laurie csak a televízió képernyőjén kemény ember. A magánéletben hátra hagyja a modortalan szerepét, sőt lelki problémái is akadtak.

2008.08.26 11:10ma.hu

Doktor House megtestesítője Hugh Laurie nyíltan beszélt lelki problémáiról. Kevesen gondolnák, hogy a marcona karekter mögött valójában hosszú évek óta tartó lelkibetegség húzódik. 

Lauire régóta harcol már a depresszióval. Tinédzser kora óta küszködik lelki gondokkal, de csak 1997-ben fordult szakemberhez - írja a Mellesleg. Felnőttkor családi problémák miatt döntött úgy, kideríti mi áll érzései hátterében. Szerinte önző dolog belesüppedni a depresszióba, az önsajnálatba, és nem tenni ellene semmit.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.