Mi ütött Doktor House-ba, talán lupus?!

Fotó: Hugh Laurie pucéran mászkált az utcán!

Doktor House, alias Hugh Laurie egy szál semmiben mászkált a minap az utcán, bár eleinte még rajta volt egy köntös, aztán azt lecserélte egy törülközőre, de végül nem zavartatta magát.

2011.07.18 12:29ma.hu
Fotó: RoflRazzi

Egy vígjáték kedvéért vetkőzött meztelenre Hugh Laurie, annak ellenére, hogy alig két évvel ezelőtt még azt nyilatkozta az ismert talkshow-ban Ellen DeGeneresnek, hogy gyűlöli a pucér jeleneteket. A Doktor House főszereplője most mégis kivételt tett, noha arról nem szólnak a hírek, hogy egészen pontosan mi is a szerepe a pucér utcai sétának.

Az viszont biztos, hogy a brit színész először még egy köntösben sétálgatott a stábtagok között, aztán már csak egy zöld törülköző volt a dereka köré csavarva, végül az is megadta magát, szép észrevétlenül a földre csúszott, és tökéletesen látni engedte Laurie összes porcikáját.

Na nem mintha bármit is szégyellnie kellene, egyvalami ugyanis biztosan kiderül: testén nehezen lehetne kifogásolnivalót találni.

A fórumokon mindenesetre máris elindultak a találgatások, vajon milyen betegségre utal ez a különös tünet, többek szerint egyértelmű lupus, míg mások azt mondják, további vizsgálatokra van szükség...

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.