Kozmetikai reklámarc lett Hugh Laurie-ból

Videó: Dr. House, mint a szépség mintaképe?!

A válogatott szépségek után az egyik legismertebb francia kozmetikai cég Hugh Laurie-n készül demonstrálni termékei sikerességét. De csak azért, mert megérdemeljük.

Felejthetetlen jelenetek Dr. House esetei közül képgaléria

2011.07.12 09:29ma.hu

Exkluzív videó került fel az internetre, egy készülőben lévő reklámfilm háttéranyagaként. A kicsivel több mint másfél perces filmen Hugh Laurie látható, miközben épp a körmét reszelgetik, ő meg szokásához híven egymás után szórja a tőle már megszokott stílusban a néha kissé fanyar, de mindenképp kellő öniróniával tűzdelt poénokat.

A galériához KATT a képre!


Nem véletlenül viccelődik: az egyik legismertebb francia kozmetikai cég épp őt választotta ki soron következő férfikozmetikum-kollekciójának reklámarcául. A cég Men Expert kozmetikumait korábban olyan férfisztárok reklámozták, mint a Grace Klinika sztárja, Patrick Dempsey vagy Gerard Butler.

Utóbbira maga Laurie is utal az egyik megjegyzésével, miszerint "én Gerard Butler vagyok, így néztem ki, mielőtt elkezdtem használni a L'Oreal termékeit".

A Dr. House sorozat morózus diagnosztája eleinte maga is viccnek gondolta a felkérést, de aztán rájött, hogy nem a külső szépsége miatt kereste őt meg a cég, hanem mert eléggé határozott karakter ahhoz, hogy meggyőzően tudja hirdetni: ma már nem számít férfiatlan dolognak, ha az ember kenegeti magát.

A kész filmet egyelőre hét lakat alatt őrzik a cég páncélszekrényében, de izgalmas lesz látni, ahogyan a mogorva doki mosolyogva azt mondja: "Mert megérdemlem!"

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.