Elővette klasszikus dekoltázsát a színésznő...

Izzasztó képek: Liz Hurley most magában mutogatja

Nemrég kiderült: Liz Hurley is válni készül indiai származású férjétől. Azóta többször látták új kedvesével, de számos alkalommal egyedül jelenik meg rendezvényeken - persze az elmaradhatatlan dekoltázs nélkül...

2011.07.17 08:29ma.hu

Nos, a gyönyörű Liz Hurley-re aztán nem lehet mondani, hogy fog rajta az idő - zajlik nála az élet, de ő maga cseppet sem változik. Sőt, szépsége most talán még magával ragadóbb, mint néhány éve.

No és a dekoltázsa is - a dögös színésznő aztán nem az a fajta, aki inkább elrejti, amije van. Liz fantasztikus, nőies ruháinak és mély dekoltázsainak mindenki csodájára jár...

Ezúttal egy filmbemutatón kapták lencsevégre, csábos vörös miniruhában és alaposan kipakolt keblekkel. Még azt sem lehet mondani, hogy Liz éppen "vadászat"-ra indult, hiszen akkor is ilyen merészen mutatkozik, amikor mellette van a párja.

Hurley a tél elején jelentette be, hogy házassága az indiai származású Arun Nayar-ral válságba került.

Közben sem maradt azonban ölelő karok nélkül, hiszen a hírek szerint ekkor már egy ideje találkozgatott a krikettjátékos Shane Warne-nal. Csakhogy Liz azóta a férfit kapta rajta, hogy más nők iránt is érdeklődik.

Annyi bizonyos, hogy a színésznő házassága júniusban hivatalosan is véget ért. Vajon ki lesz a következő biztos befutó Liznél?

Mi nem érdekli Liz Hurley-t?

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.