Két szék közül a földre esett a színésznő

Árulkodó fotók: Szeretője megcsalta, férjénél kuncsorog Liz Hurley!

Még két hete sincs, hogy a csinos színésznő beismerte: több hete külön él férjétől, Arun Nayartól. Az is kiderült, Liz Hurley-nek új kedvese van. Minden jel szerint azonban a szeretőnek nem Liz az egyetlen...

Árulkodó képek Liz Hurley-ről és Shane Warne krikettjátékosról! képgaléria

2010.12.21 11:29ma.hu - Fotó: Rex/The Sun/pedestrian.tv
Liz és a szeretője, Shane - Fotó: Rex/The Sun

Nem tartott soká a hírek szerint Liz Hurley új románca!

December közepén a szép színésznő a Twitter közösségi portálon ismerte el, hogy házassága indiai származású férjével, a 44 éves Arun Nayar-ral válságba jutott, és egy ideje már nem élnek együtt.

Nagyjából ugyanekkor lencsevégre kapták Lizt az ismert krikettjátékos, Shane Warne társaságában, nem is akármilyen szituációban: csókolóztak.

Nem volt nehéz kitalálni, hogy az események alakulásában szerepet játszott a színésznő új románca is.

A lesifotókat a News Of The World lap hozta nyilvánosságra, ezek után Hurley nem tehetett egyebet, mint hogy bevallja a dolgot.

További képek a fotóra kattintva! - Arun-t rajtakapták egy ismeretlen nővel - Fotó: The Sun

Csakhogy közben a megbántott férj is más asszonyka után nézett.

A hírek szerint Liz Hurley a napokban kitette a krikettjátékos szűrét, mert rajtakapta, hogy egy másik hölggyel - állítólag egy férjes üzletasszonnyal - is sms-ezget.

A színésznő sietett volna vissza Arun Nayar-hoz, amíg nem késő, ám a férj már inkább a válást intézné.

Őt is rajtakapták újdonsült barátnőjével csókcsata közben, de a páros rémülten rebbent szét, amikor észrevette a paparazzókat, a hölgy taxival fogta menekülőre a dolgot...

Összenyomta a mellét Liz Hurley

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.