Az a fránya hét év - a színésznőn is kifogott

Képek - Megdöbbentő! Liz Hurley is elismerte: külön él férjétől!

Maga erősítette meg a napok óta keringő pletykákat a szépséges színésznő Twitteres oldalán - Liz Hurley elismerte, hogy házassága válságba jutott.

Nyáron még mosolyogtak - egyre fagyosabb lett a hangulat Liz Hurley-éknél képgaléria

2010.12.13 12:25ma.hu - Fotó: BauerGriffin

Bevallotta a Twitter közösségi oldalon Liz Hurley, hogy pár hónapja már külön él a férjétől.

A színésznő azzal kezdte bejegyzését, hogy nem tartja valami jónak a mai napot, majd leírta, ideje kimondania, hogy a férje, Arun Nayar és ő már nincsenek együtt.

További fotók a képre kattintva - Arun és Liz, még boldogan - Fotó: Bauer Griffin

Hurley-nek persze nem sok választása maradt az után, hogy minap a News Of The World megírta, a színésznő románcba keveredett egy krikett játékossal, bizonyos Shane Warne-nal.

A sztár le sem tagadhatta volna a dolgot, tekintve, hogy egy lesifotós a párocskáról közölt képekkel abszolút hitelesítette a szerelem történetét.

A 45 éves Liz nem kommentálta a lapban megjelenteket, de most beismerte, hogy Nayar-ral vége a házasságának - ennek fényében pedig valószínű, hogy az új lovag megjelenése (is) vezethetett a frigy feladásához.

Az indiai üzletember és a színésznő 2003-ban házasodott össze, és az angol esküvő után Arun hazájában is összeházasodtak, nem kis botrányt kavarva ezzel, amelyben szerepet játszott Nayar volt felesége is.

Liz Hurley összenyomta a melleit

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.