Peter Fonda apák napján házasodott

Harmadszorra is megnősült a Szelíd motorosok 71 éves sztárja

Úgy tűnik, Amerikában mostanában az "érett" korú sztárok házassági divatja hódít, legalábbis erre enged következtetni a 71 éves Peter Fonda kézfogója. Barátnője 14 évvel fiatalabb.

2011.06.22 09:29ma.hu
Peter Fonda és Margaret (Fotó: Starpulse)

Apák napján, június 20-án mondta ki harmadik alkalommal a boldogító igent Peter Fonda, a Szelíd motorosok egykori sztárja. A még 71 évesen is sármos színész 57 éves barátnőjét, Margaret ‘Parky’ DeVogelaere-t vette feleségül.

Magáról a szertartásról szinte semmit nem árultak el a sajtónak, sőt, az esküvő megtörténtéről is csak utólag számolt be a nem annyira ifjú, ámde annál boldogabb pár.

Fonda első házasságát 1961-ben kötötte Susan Brewerrel, 11 év alatt két közös gyermekük született: Bridget és Justin - a lányból szintén ismert színésznő lett. A második házasságkötésre 1975-ben került sor Portia Crockettel, 2008-as különköltözésük után ez év elején mondták ki végleg a válást.

Valószínűleg újdonsült feleségével csak erre vártak, és vasárnap végre hivatalosan is szentesíthették kapcsolatukat.

Peter Fonda - aki a legendássá vált Henry Fonda westernszínész fia és a szintén világhírű Jane Fonda testvére - az elmúlt csaknem 40 év alatt több mint 70 filmet forgatott, ám különös módon neve hallatán csak nagy nehézségek árán tudnánk bármi mást felidézni, mint az 1969-es Easy Ridert...

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.