13 év után veszi el Vanessa Paradis-t

Váratlan meglepetés: megnősül Johnny Depp!

13 év kapcsolat és két közös gyerek után végre beadta a derekát Johnny Depp és úgy döntött, törvényessé teszi kapcsolatát Vanessa Paradis énekes-színésznővel.

2011.03.03 18:29ma.hu

Meglepő bejelentést tett egy Johnny Depphez közeli forrás a brit More magazinnak: a bennfentes informátor tudni véli, hogy 13 év kapcsolat után a színész végre feleségül veszi gyermekei anyját, Vanessa Paradis énekes- és színésznőt.

A párnak két közös gyereke van, Lily-Rose 11 éves, Jack pedig nyolc.

A házasság érdekes módon eddig sem a sármos színészen múlt, inkább Vanessa volt az, aki nem szeretett volna papírt kapcsolatukról, mint fogalmazott: nem érezte, hogy szükségük lenne erre.

Akkor miért változtatta meg most mégis döntését? A válasz egyszerű: a gyerekek egyre gyakrabban kérdezgették, ők miért nem házasok, mint más gyerekek szülei. Az már csak hab a tortán, hogy mostanra akkorák lettek mindketten, hogy még élvezni is fogják Depp és Paradis esküvőjét.

A férfi eddig tiszteletben tartotta Vanessa kívánságát és nem erőltette a kézfogót. „A házasság a lelkekben, a szívekben van. Nincs szükség arra, hogy azt mondjuk, oké, házasok vagyunk. Ha Vanessa szeretett volna hozzám jönni, miért ne… De az a helyzet, hogy én kicsit aggódom a vezetékneve miatt. Ő igazán remek nevet kapott!” – osztotta meg egyetlen félelmét a színész.

A szertartásra a hírek szerint májusban kerül sor.

Olvasson még több érdekességet Johnny Deppről!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.