Szombaton bekötik a brit fenegyerek fejét

Képek: Robbie Williams megnősül!

Váratlan hírt jelentett be a zűröktől sem mentes énekes: szombaton oltár elé vezeti barátnőjét. A család és a barátok semmit sem sejtettek a tervekről.

Nők az életéből: velük járt Robbie Williams az utóbbi években! képgaléria

2010.08.06 18:39ma.hu

A kaliforniai Santa Catalina szigeten mondja ki a boldogító igent még ezen a hétvégén Robbie Williams és kedvese, Ayda Field. A 36 éves énekes és a 31 éves színésznő mindezidáig a család előtt is váltig állította, csak közeli barátság van köztük, épp ezért érthető a rokonok döbbenete, akik mindössze egy hete értesültek a hirtelen elhatározásról.

Robbie egykori zenekara, a Take That tagjai viszont nem vesznek részt az ünnepségen. Állítólag ennek semmi köze a régre nyúló haraghoz, mindössze a fenegyerek túl későn szólt Gary Barlownak, Jason Orangenak, Mark Owennek és Howard Donaldnak: mind a négyen már lefoglalt családi nyaralásra hivatkozva mentették ki magukat.

A platinalemezes Take That nemrégiben újra összeállt egy videóklip erejéig, és bár a légkör már nem volt köztük a régi, de meglepő, hogy a tagok nem teszik tiszteletüket régi barátjuk esküvőjén. Ott lesz viszont Jonathan Wilkes, a vőlegény legjobb barátja.

A beavatott vendégek elmondták, egy kis kikötőben gyűlnek össze, hogy aztán együtt utazzanak Catalina szigetére, ami egyébként a jegyesek egyik kedvenc helye. A Los Angelestől 35 kilométerre lévő szigetet paradicsomként emlegetik kristálytiszta vize miatt, kedvelt elfoglaltság a búvárkodás és a szigeten tett kirándulás.

Santa Catalina olyan kicsi sziget, hogy alig van rajta forgalom, közlekedési lámpára pedig egyáltalán nincs szükség. Szokás a gazdagok játszótereként is emlegetni. Nem véletlen hát, hogy Robbie és Ayda is ezt választotta, de a ceremónia pontos idejéről csak találgatások jelentek meg a sajtóban.

A szigeten felbukkanó party-cégek megjelenéséből mindenképp arra lehet következtetni, hogy még pénteken, vagy legkésőbb szombaton kerül sor az esküvőre.

Robbie Williams tavaly novemberben egy rádióműsorban már ajánlatot tett az állítólag csak jóbarát Aydának, később viszont azt mondta, csak viccelt. Úgy látszik, mostanra fordult komolyra a dolog, de arról végképp nincsenek hírek, hogy mire ez a nagy sietség.

Amit tudni lehet, az csak annyi, hogy a bennfentesek szerint a szertartást követően az ifjú pár kéthetes nászútra utazik, mielőtt visszatérnek Angliába, a Take That októberi színrelépésére.

Robbie Williams kirúgta partnerét

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.