"Rabbit Williams"

Robbie Williams nyúljelmezben feszít legújabb klipjében - videóval

Robbie Williams, az egyik legsikeresebb európai énekes idei lemezével három éves hallgatás után nemcsak hogy visszatért, egyenesen letarolja a zenepiacot.

2009.11.11 17:01emimusic.hu

Visszatérő albuma, a „Reality killed the videostar” első klipje, a „Bodies” óriási sikere után gyors ütemben érkezett fergeteges, új videója, a „You Know Me”.
A második kislemez képi világa az Alice Csodaországban Nyúl Urát idézi, akit Robbie alakít személyesen nyúljelmezben, óriási fülekkel, elegáns brit lovaglóruhával kiegészítve. Az énekes hozza régi, szeretett formáját: bohóckodik, színészkedik, karaktere pedig egyszerre vicces és szerethető. A klipből nem hiányoznak a rejtett humoros elemek, mint az éneklő békák, vagy káposzták, illetve a gyönyörű nyuszilányok sem.

Réparágcsáló Robbie megengedhetett magának néhány év pihenést, hiszen karrierjének nagyjából első évtizedében megállíthatatlan hurrikánként tombolt, melyet statisztikái is bizonyítanak. Eddig megjelent albumai több, mint 55 millió példányban keltek el, rekord mennyiségű – egész pontosan 15 – brit díjat gyűjtött be, Knebworthben tartott három estés koncertjére pedig hihetetlen mennyiségű, 375 ezer ember volt kíváncsi, sőt ő tartja az egy nap alatt eladott legtöbb koncertjegy rekordot is: 2006-os Close Encounters turnéjára összesen 1,6 millió jegy ment el az első napon.

A „Reality killed the videostar” minden bizonnyal új magasságokba repíti az angol énekest, akinek lemeze, mely egyszerre érett és slágeres, mindenki számára tartogat meglepetéseket.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.