Valóra vált a rajongók álma

Robbie Williams újra csatlakozik a Take Thathez

Valóra vált a rajongók álma: majdnem 15 év után visszatért a Take That együttesbe Robbie Williams brit énekes, hogy elkészítsék közös albumukat.

2010.07.16 14:41MTI

Robbie Williams és a kilencvenes évek sikerzenekarának másik négy tagja - Gary Barlow, Howard Donald, Jason Orange és Mark Owen - tavaly szeptemberben találkoztak, új albumukat várhatóan idén novemberben jelentetik meg.

Az egykori tinibálványok a tervek szerint turnéra is indulnak, pontos időpontokat azonban egyelőre nem közöltek. "Hogy ismét mind az öten együtt legyünk egy szobában, nagy álmunk volt, de úgy tűnt, sohasem válik valóra" - tette közzé Owen közleményében.

Hozzátette: igazán élvezték, hogy ismét több időt tölthetnek el Robbie-val. Williams is elismerte, hogy nagyon izgatott volt, amikor újra együtt voltak. "Olyan érzés volt, mintha hazaérkeztem volna" - vallotta be a popzenész. A Take That a kilencvenes évek elején hatalmas sikereket ért el az egész világon, lemezeikből mintegy 80 millió példány fogyott.

Robbie Williams azonban 1995-ben elhagyta az együttest, hogy szólókarrierbe kezdjen. A zenekar egy évvel később teljesen fel is oszlott.

Robbie Williams világsztár lett, mintegy 57 millió albumot adott el, több brit zenei díjat kapott, mint bármely más előadó. Az egykor a csapat fenegyerekeként számon tartott zenész sokáig szóba sem állt egykori csapattársaival.

A Take That 2005-ben Williams nélkül újraalakult, népszerűsége az elmúlt években magasba szárnyalt, míg Robbie Williamsé kissé megtorpanni látszott.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.