Poénból kérte feleségül a párját...

Ez égő - Robbie Williams: Lánykérés? Csak vicceltem!

Meglepő szavakra lettek figyelmesek a hallgatók pénteken, amikor az ausztrál 2DayFM rádió reggeli műsorában Robbie Williams egy tőle teljesen szokatlan kérdést tett fel.

Képekben a tehetséges énekes, Robbie Williams! képgaléria

2009.11.30 17:25ma.hu

A népszerű énekes gyakorlatilag élő adásban megkérte a barátnője, Ayda Field kezét.

A sztár valójában valójában a Reality Killed the Video Star című lemezt népszerűsítette a műsorban, amikor az egyik műsorvezető megjegyezte, hogy Sydney-ben már több híresség is bejelentette az eljegyzését.

Robbie Williams erre odafordult a párjához, és megkérdezte, van-e, akihez hozzámenne? Mire Ayda közölte vele, "ez annyira béna".

De az énekes komolyabb hangnemben ismét megkérdezte, hogy a párja hozzámenne-e. Ayda igent mondott - bár gondolkodott előtte...

Robbie ennek ellenére már másnap cáfolta, hogy komoly jelenet zajlott volna a stúdióban. Édesanyja viszont még pénteken a BBC-vel közölte, hogy a lánykérés nem volt vicc.

Sőt, már egy héttel korábban elárulta neki a fia, hogy szándékában áll gyűrűt adni a kedvesének. Erre Williams az internetes oldalán közölte, hogy nincsenek eljegyezve Aydával.

Sőt, egy rádióba betelefonáló kérdésére még a "lánykérés" napján azt mondta, hogy reggel hazudott.

Robbie Williams szóvivője ugyancsak arról számolt be, hogy az énekes és párja nem jegyesek. Az igazságot valószínűleg csak Robbie és Ayda tudja!

Nuszilányokkal forgatott Robbie Williams!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.