"Picit lóg rajtam a bőr"

Mary Zsuzsi: Rám kell tudjanak nézni...!

Nemcsak új lemezzel készül, külsejét is megújítaná az énekesnő - Mary Zsuzsi közel tizenöt kilót fogyott, és plasztikai műtéten is gondolkodik.

2009.10.09 09:25ma.hu

Válságos időszakon van túl Mary Zsuzsi - Mostanra azonban jól érzi magát az énekesnő, és az örökzöld slágereken túl új lemezzel, amolyan igazi roma mulatóssal készül. Sőt, külsejét is megfiatalítaná! Az elmúlt időszakban 15 kilót dobott le, és elárulta: a májával a hírekkel ellentétben semmi gond nincs. Külsejére mindig is figyelt, nem akarja, hogy látszódjon rajta, ha esetenként "hullafáradt".

Példát szeretne mutatni a korabeli hölgyeknek: hatvanon túl is lehet jól kinézni. Úgy érzi, környezetének tartozik annyival, hogy rá tudjanak nézni. Sem húsznak, sem negyvennek látszani nem akar, de ha valamint lehet segíteni, akkor igénybe veszi a beavatkozást - mondta el Mary Zsuzsi, hozzátéve, hogy ő sosem volt még fehér ruhás menyasszony, de nem megy többet férjhez. Szerelem nélkül azonban nem nagyon tud meglenni - adta hírül a Star magazin.

Mary Zsuzsi korábban már leszögezte: nem érdeklik a róla megjelenő cikkek. Nem érzi szükségét annak, hogy reagáljon az igaztalan vádakra. Úgy véli, volt férje, Klapka György azért állítja róla, hogy sokat iszik, mert bedühődött egy cikk miatt.

Hónapokkal ezelőtt jelent meg egy hír, miszerint Mary Zsuzsi Klapka garázsában lakik - az énekesnő szerint ez - ami egyébként nem igaz - váltotta ki egykori párja dühét.

Mary Zsuzsi többször beszélt már arról, hogy nem szakította meg a kapcsolatot volt párjával, Tamással, úgy érzi, azért nem fogja megtenni ezt, mert a volt férje ellenzi a viszonyt.

Az énekesnő tűzrőlpattantnak tartja magát, és úgy érzi, hozzá nem illik egy olyan, 50-60 év körüli férfi, akibe már csak hálni jár a lélek.

Mint mondta, neki szüksége van a szerelemre, arra, hogy valaki adjon neki lendületet, hogy hétvégente végig tudjon énekelni és táncolni egy órát...

Szereti, ha partnere életvidám - elmondása szerint egyébként ha neki megtetszik valaki, meg sem várja, hogy kezdeményezzen, megteszi ő.

Külsejét illetően Mary Zsuzsi mindig igényes volt. Inkább tartja magát igazi, vérbeli nőnek, mintsem dívának. Saját bevallása szerint mindig is ügyelt arra, hogy szép legyen.

Az igényesség sajnos nincs meg mindenkiben, ez egy vele született adottság, belülről fakad.

Általában napi másfél órát szépítkezéssel tölt, szeret törődni magával, új sminkeket kipróbálni, vagy éppen "babusgatni" magát - árulta el az énekesnő.

Mary Zsuzsi kitálal: az ágyban is ezt csinálja!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.