Filmparódiát forgat a brit fenegyerek

Robbie Williams meleg cowboy lett

Csak 2011 nyarán kezdődik az egykori Take That turnéja, addig pedig még elkészítik egy meleg cowboyfilm paródiáját.

2010.07.12 17:58ma.hu

A szólókarriert választó Robbie Williams a korábbi viharos szakítás után most a koncertsorozat kedvéért tűzszünetet kötött négy zenésztársával.

A Take That 1995-ös feloszlása és Robbie Williams szólókarrierjének kezdete után most különös módon térnek vissza a fiúk a celebvilágba: a Brokeback Mountain című meleg cowboyfilm paródiáját alakítják át videóklipként.

Ahogy Robbie és Gary fogalmaztak, a Shame ("Szégyen") című dal klipjében saját viharos kapcsolatukat is tréfás köntösbe öltöztetik, és a Heath Ledger és Jake Gyllenhaal főszereplésével 2005-ben készült, tiltott szerelmesekről szóló romantikus filmet figurázzák ki.

A 2011-ben induló turnéval kapcsolatban még nem jelentették be hivatalosan a visszatérést, de a hírek szerint a régi sikercsapat egy évre áll össze, és a bejelentéssel egyidőben mutatják be a Shame című szám klipjét.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.