Meglepő lánykérés a stúdióban!

Fotók - Lebénázta párja Robbie Williams-t, mire az feleségül kérte!

Robbie Williams egy ausztrál rádió pénteki élő adásában kérte meg színésznő barátnője, Ayda Field kezét, igencsak meglepve ezzel a hallgatókat.

Képekben a tehetséges énekes, Robbie Williams! képgaléria

2009.11.27 13:25MTI

A világhírű énekes a 2DayFM adó Kyle and Jackie O című műsorában népszerűsítette új albumát, a Reality Killed the Video Star című lemezt. A rádióba barátnője is elkísérte.

Robbie és szerelme, Ayda - Fotó: Splash

A show alatt Jackie Henderson, a műsorvezetők egyike azzal fordult a zenészhez, hogy Sydneyben bizony már sok híresség jelentette be eljegyzését.

Robbie Williams erre Fieldhez fordult és azt kérdezte: "Van, akihez hozzámennél"? "Ez annyira béna" - válaszolta a színésznő.

Williams erre komolyabb hangnemre váltott, és újra megkérdezte, hogy Field hozzámenne-e.

A zenész 30 éves barátnője kis gondolkodási szünet után, de igent mondott.

Mivel az énekesnél nem volt gyűrű, melyet menyasszonya ujjára húzhatott volna, Henderson saját gyűrűjét adta kölcsön.

Robbie Williams nyuszilányokkal forgatott!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.