Ezúttal hűséges tud maradni Jesse James?

Újra nősül Sandra Bullock csalfa férje!

Újra házasodni készül Jesse James, akit híres neje azért rúgott ki, mert rájött: férje nem tud nemet mondani a mutatós nőkre. Most az utolsó szeretőjét viszi oltár elé.

Képekben az Év Asszonya, Sandra Bullock képgaléria

2011.01.21 16:29MTI
Már itt is másfele kacsingatott... (Fotó: News Online) További képek Sandra Bullockról a galériában!

Alig hét hónappal azután, hogy Sandra Bullock Oscar-díjas színésznő elvált tőle, újra nősülésre adja fejét , a valóságshow-k révén ismertté vált motoros.

A People magazin tudomása szerint a 41 éves híresség azt a Kat von D tetoválóművészt veszi el, akivel megcsalta színésznő feleségét.

"A legjobb barátomba szerettem bele" - mondta James, aki szerint a nő végig mellette állt, amikor mindenki ellene fordult.

Sandra Bullock tavaly áprilisban nyújtotta be a válási keresetet, azt követően, hogy kitudódott: férje több nővel is félrelépett. A pár öt évig élt házasságban, a válást júniusban mondták ki.

James és Bullock 2010 januárjában örökbe fogadtak egy kisfiút, Louis felneveléséről a bírósági döntés alapján egyedül a színésznő gondoskodik.

Sandra Bullockra cserélték le Scarlett Johanssont

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.