2 Karmatronic dal került fel a lemezre!

Világsztár közelében! Magyar szerző dalai Beyoncé új albumán!

Június 16-án jön ki Beyoncé I Am.. albumának újrakiadása, ahol többek között a Beyoncé slágerek remixelt verziói hallhatóak, közülük kettő Karmatronic remix.

Beyoncé dögös és szexis show-ban! képgaléria

2009.06.02 10:10ma.hu

A dalok a Diva/ Karmatronic Club Remix és a Sweet Dreams / Karmatronic Remix. Az új kiadvány Above and Beyonce Video Collection and Dance Mixes címet viseli, és CD/DVD formátumban kerül ki az amerikai lemezboltok polcaira most júniusban.

Magyarország popzenei történetében először fordul elő, hogy egy népszerű világsztár albumán, két remixel is szerepeljen egy magyar előadó csapat. 

- "Nem szoktam ilyet mondani... de erre a megjelenésre talán büszkék lehetünk!" - mondta Achilles Filippo Sparta, a Karmatronic olasz-magyar duó egyik fele és a Roxy Rádió lemezlovasa.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.