Dívákat megszégyenítő hangja van a kislánynak!

Videóval! Beyoncé hasonmás kicsiben- Anglia új kedvence: Natalie Okri!

Újabb tehetség tűnt fel a brit Csillag születikben. A tízéves Natalie Okri Alicia Keys No One című számát énekelte el a zsűri előtt, és a szám végén vastapssal éltették az új felfedezettet. Az aranytorkú kislány úgy énekelt, mint a legnagyobb dívák.

2009.05.18 18:15rtlbulvar.hu
Natalie

Natalie elmesélte, hogy az iskolában csúfolták Isten adta tehetsége miatt, és amikor megtudták, hogy ki akarja magát próbálni a versenyben, rá akarták venni őt, hogy kórusban lépjen fel az osztálytársaival. 

A kislány szerencsére nem fogadta el a „nagylelkű” ajánlatot, így ma már mindenki úgy emlegeti őt, mint a britek legújabb szupersztár-jelöltjét. 

Natalie példaképe egyébként Beyoncé, így a bébi Beyoncé jelző is ráragadt a megmérettetés óta. 

- " Otthon folyton énekelek, néha még ebéd közben is. Énekes és díva szeretnék lenni, olyan, mint Beyoncé." – mesélte az ifjú tehetség a műsorvezetőknek. 

A kislány legnagyobb vágya, hogy megnyerje a fődíjat, amiből vehet egy szép nagy házat a szüleinek és a testvérének. Édesapja hét éve elhagyta a családot, így Natalie csak a mamájára számíthat.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.