Metal nap vs. pop nap

Borsodi Zenei Fesztiválok Tehetségkutató!

Túl vagyunk a legkeményebb fordulón. A metal csapatok rendesen kitettek magukért, csakúgy, mint az őket követő Blind Myself.

2008.12.19 18:30ma.hu

A koncert alatt végig izzott a levegő, Tóth Gergőék a megszokott magasszintű produkció mellett újult energiával vették birtokba a színpadot, és ez nagyon is érződött a fellépésükön. Az este természetesen az eredményhirdetéssel végződött. 

A különdíjat, vagyis az Ironside cipőket a debreceni Aetrigan nyerte, a második helyezett a Megazetor lett. Ők Bécsben is fellépnek a tehetségkutató döntőjén, ahogy az első helyezett, a Room of The Mad Robots is megmutathatja a nemzetközi megmérettetésen, hogy milyen fából faragták. 

Ha esetleg valaki már fülzúgást kapott volna a sok zúzástól, és egy kis felüdülésre vágyik, ne hagyja ki a tehetségkutató pop napját. A tíz feltörekvő csapat mellett kap egy Heaven Street Seven koncertet is bónuszként. 

Az utolsó napon azonban nemcsak ők lépnek színpadra. A tavalyi ABC Tehetségkutató összesített győztese, a Napokon és pop-rockot játszó Nova Prospect is fellép. 

Koncertek 20:00 Napokon 21:00 Heaven Street Seven 22:30 Nova Prospect 

Időpont: 2008. december 29. (hétfő) Kapunyitás: 13.30, kezdés 14.00 

Helyszín: A 38 Hajó Belépő: 1200 Ft 
További infó: www.tehetsegkutato.hu

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.