Ötmilliós Talentum művészeti díj

A Közép-Európai Tehetségkutató Alapítvány Kuratóriumának pályázata!

A Közép-Európai Tehetségkutató Alapítvány Kuratóriumának Talentum 2008. évi művészeti díjára pályázatot lehet benyújtani. A beküldés határideje: 2008. október 25.

2008.10.08 19:00MTI

Pályázatot nyújthat be minden 35 évnél fiatalabb magyar állampolgárságú tánc és mozdulatművész. Pályázni egy, az elmúlt öt évben készült művel lehetséges. 

A pályázatot (amelynek a kitöltött pályázati lap mellett egy curriculum vitae-t is tartalmaznia kell) írásban, két akadémikus ajánlásával kell elküldeni erre a címre: 1024 Budapest, Lövőház u. 2-6.

A borítékra írják rá: "Közép-Európai Tehetségkutató Alapítvány - Talentum művészeti díj - 2008" A kuratórium egy kiemelkedő pályázatot kíván húszezer euró (~5 millió Ft) összegű díjban részesíteni. 

További információ: Közép-Európai Tehetségkutató Alapítvány , 1024 Budapest, Lövőház u. 2-6., 1276 Budapest Pf. 79., tel: 345-8038, fax: 345-8039, e-mail: info@talentum-ceta.hu

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.