Pályázat életkori megkötés nélkül!

Pályázatot írt ki az MTFSZ

A Magyar Televíziós és Filmművészeti Szövetség szinopszispályázatot írt ki témaköri megkötés nélkül. A pályázaton életkori megkötés nélkül bárki részt vehet, a pályaművek bármilyen témakörben készülhetnek.

2008.08.05 13:30ma.hu

A pályázatra minimum 1 oldalas, maximum 2 oldalas pályaműveket lehet beküldeni, gépelt formátumban, New Courier 12 betűtípussal írva. A pályázat nyertese ingyenesen vehet részt a szövetség által szervezett filmesztétikai és forgatókönyvírói kurzuson. 

A szövetség ezenkívül a nyertes pályaműből készült forgatókönyvet ingyenesen menedzseli, és a nyertes pályázónak felajánlja a szövetségi tagságot, amely így egy évig ingyenes lesz a számára.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.