Sztárpalánta tehetségkutató verseny indul!

Pély Barna újra tehetségeket keres!

10-17 éves ifjú tehetségek számára a Grund Klubhálózat szervezésében indul a Sztárpalánta tehetségkutató verseny. Január 31-ig zenekarok, együttesek és szólisták jelentkezhetnek könnyűzene, népzene, klasszikus zene és néptánc kategóriákban.

2009.01.19 19:40ma.hu

Mindegyik kategóriában neves művészekből álló zsűrik, Pély Barnabás, Kneifel Imre, Mikecz Kornél és Hahn Kakas István vezetésével, regionális válogatókon döntik el, mely együttesek és szólisták juthatnak a 2009. tavaszán Budapesten megrendezésre kerülő döntőbe. 

A kategóriák legjobbjai értékes tárgynyereményt, hangszereket és utazást kapnak. Az 1992. január 1. és 1998. december 31. között született gyerekek és fiatalok jelentkezhetnek egyénileg vagy csoportosan a Grund Klubhálózat tehetségkutató versenyére, mely 4 kategóriában kerül megrendezésre: könnyűzene, népzene, klasszikus zene, néptánc Budapest, Nyíregyháza, Székesfehérvár, Pécs, Szombathely, Szeged és Salgótarján városokban kerülnek megrendezésre a regionális válogatások. 

A jelentkezők természetesen lakhelyükhöz legközelebb eső helyen mérettethetik meg magukat. Mind a négy kategória elbírálása külön történik, a válogatások helyszínén elismert művészekből álló zsűri dönti el, ki juthat be a budapesti döntőbe. 

A zsűrik elnökei: könnyűzene: Pély Barnabás előadóművész, népzene: Kneifel Imre karnagy, népzenész, klasszikus zene: Mikecz Kornél énekművész, néptánc: Hahn Kakas István koreográfus, örökös aranysarkanytús néptáncművész. 

A versenyre a www.sztarpalanta.grund.hu honlapon lehet jelentkezni. 2009. január 31-én éjfélig.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.