Örültek a zuhogó esőnek a jazz koncerten!

Pély Barna megmentette az esőtől a fesztiválozókat

A balatonboglári IX. Jazz és Bor Fesztivál első estéje fergeteges United Plays Jazz koncerttel zárult. Pély Barna ötletességének köszönhetően a zuhogó eső igazi ajándékot jelentett a közönségnek.

2008.07.22 19:00ma.hu

- A hirtelen kitört vihar miatt le akartuk állítani a koncertet, a fesztiválozók azonban kitartottak. Barna nagyon aggódott, hogy megáznak, ezért felhívta őket a színpadra. A közönség egy részének különleges élményben volt része, a zenekar mögül élvezhette a koncertet - mesélte Szalai Tünde, a fesztivál igazgatója.

A kicsit csapzott, ám annál lelkesebb közönség kitartását az estéhez illő, woodstocki hangulatot idéző pörgős dallal köszönte meg a zenekar.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.