Vecsési Rekordok Napja

Bon-Bon koncert is lesz!

Idén első alkalommal rendezik meg a "Vecsési Rekordok Napja" nevet viselő, hagyományteremtő fesztivált, ahol Vecsés lakói különleges attrakciókkal beírhatják magukat a Guinness rekordok könyvébe.

2008.08.28 17:15ma.hu
Bon-Bon

Idén augusztus 30-31-én, a Jókai Szabadtéri Színpadon megrendezendő programsorozaton, Vecsés nevezetességéhez kapcsolódóan várhatóan a világ legnagyobb káposzta taposását rendezik meg. 

Emellett a településhez köthető összes tánccsoport meghívást kapott, az ő segítségükkel szeretnék a rekordkísérletet megvalósítani. Továbbá a táncosok közreműködésével egy másik rekordkísérletet is végrehajtanak, mégpedig a leghosszabb ideig tartó csoportos táncoktatásét. A kétnapos fesztiválon a rekordok mellett látványos színpadi programok, ínyenc falatok, különleges italok várják az érdeklődőket.
 
Több neves közéleti személyiség is csatlakozott a programsorozathoz. 

Programterv: 

Rekordkísérlet - A legtöbben egyszerre taposott vecsési káposzta 2008.08.31. (vasárnap) 14 óra 
Rekordkísérlet - A leghosszabb táncoktatás 2008.08.30. (szombat) 11 óra 

Továbbá: 

A rekordkísérletekben résztvevő tánccsoportok bemutatói RapSzínHáz – Rap City című előadás 

Megatánc televíziós produkció táncosainak bemutatója 

Bon-Bon koncert

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.