"Ütős" állatkerti koncert!

Szerdán a Szent István Király Zeneiskola ad koncertet

A Szent István Király Zeneiskola Ütőzenekarának szerda esti koncertjével zárul az állatkerti nyáresti koncertsorozat. A koncerten világzenei egyveleget, és népszerű slágereket is hallhatnak a zenebarátok.

2008.08.26 20:00ma.hu
A Hot Jazz Band is fellép az Állatkertben!

Utolsó koncertjéhez érkezett a „Zenés állatkerti esték” koncertsorozat. Az augusztus 27-én, azaz szerda este megrendezésre kerülő koncerten a Szent István Király Zeneiskola Ütőzenekara lép az Állatkert színpadára. 

A program részben zenei utazásból áll, hiszen a világzenei egyvelegben a földkerekség szinte minden tájának zenei világából merítenek az előadók. Emellett népszerű slágerek is elhangzanak az est folyamán.
 
A Szent István Király Zeneiskola Ütőzenekara 1986-ban alakult, és az elmúlt években számos koncertet adtak nemcsak Magyarországon, hanem az országhatárokon túl is. Több ízben léptek fel jótékonysági koncerten is, például a Heim Pál Gyermekkórház, vagy a kecskeméti SOS Gyermekfalu javára. 

A koncertre szerda este, 20 óra 30 perces kezdéssel kerül sor. A programra érkező látogatók előtt már 19 órakor megnyitják az Állatkert kapuit. Az együttes fellépésének kezdetéig a Pálmaház és az Akvárium nyitva áll a koncertlátogató közönség előtt, sőt, a Főkapu környékén és a Nagy-tó partján is lehet sétát tenni. 

A koncertre (1900 Ft-os áron, illetve a prémium helyekre 600 forintos felárral) a helyszínen, azaz a Fővárosi Állat- és Növénykertben, valamint az ismert jegyirodákban válthatók jegyek. A „Zenés állatkerti esték” koncertsorozat keretében összesen tizenhárom koncertet hirdettek meg ebben az esztendőben. 

A fellépők között volt a Rádzsasztáni Népi Együttes, a Grupo Bahia Samba, az Orosz Zoltán Trió és Bardóczy Attila, a Budapest Ragtime Band, a Miskolci Ütősök Zenekara, a Hot Jazz Band, a Budapest Klezmer Band, a MÁV Szimfonikus Zenekar, a Cotton Club Singers és a Benkó Dixieland Band is.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.