Különleges hétvégi programok

Borkóstolás és reneszánsz mesejátékok

A reneszánsz bor, reneszánsz élet, Tokaj reneszánsza című időszaki tárlat két hétvégéjére programcsomagokkal készülnek a szervezők, melyekben lesz pecsétnyomás Mátyás király aranypecsétjével, reneszánsz fejdísz készítése, bokrétakötés, bábkészítés és mesejáték is.

2008.07.21 18:03ma.hu

A gyerekprogramokon túl a szervezők gondoltak a felnőttekre is, szombaton és vasárnap is egyaránt. A tárlatvezetések és a Kinizsi Vinotéka tokaji borvásárral egybekötött borkóstolói is különeleges programnak ígérkeznek a felnőttek számára.

Programok:

Július 26. szombat

10-16 óráig: - lovacska készítése természetes anyagokból - pecsétnyomás Mátyás király aranypecsétjével.

11 órától tárlatvezetés A magyar bor Európában c. állandó kiállításban, tárlatvezető: Dr. Beck Tibor muzeológus, borász.

Július 27. vasárnap

10-16 óráig: - reneszánsz fejdíszek készítése - pecsétnyomás Mátyás király aranypecsétjével.

11 órától tárlatvezetés A magyar bor Európában c. állandó kiállításban, tárlatvezető: Dr. Beck Tibor muzeológus, borász.

15 órától Porkoláb Anna elrablása - A Szulimánia Együttes előadásában.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.