Kimerültség?

Lemondta antwerpeni koncertjét Beyoncé

Az orvosok véleményén múlik, hogy a 31 éves sztár megtartja-e második, szerdára meghirdetett show-ját a belga nagyvárosban.

2013.05.15 03:36MTI
Fotó: kazete.com

Kiszáradás és kimerültség miatt az utolsó pillanatban lemondta kedd esti antwerpeni koncertjét Beyoncé. A szervezők közleménye szerint orvosai tanácsoltak nyugalmat az amerikai énekesnőnek, aki 15 ezer néző előtt lépett volna fel a Sportpaleis nevű arénában. Az orvosok véleményén múlik, hogy a 31 éves sztár megtartja-e második, szerdára meghirdetett show-ját a belga nagyvárosban.

Hétfőn olyan szóbeszédek kaptak lábra, hogy az amerikai díva talán másodszor is terhes, de a szervezők közleményében erről nem volt említés. Beyoncé, aki fellépett Barack Obama amerikai elnök januári beiktatási ceremóniáján is, egy hónapja Belgrádban kezdte meg Mrs. Carter World Tour nevű világturnéját, amelynek utolsó állomása a New York-i Barclays Centerben lesz augusztus 5-én.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.